Vinyl - mulighederne er mange

Vinyl Click

De spændende design vinylgulve fra ter Hürne bliver, lige som Avatara-Floor, monteret med det nemme ClickItEasy limfrie kliksystem. Serien består af flere flotte plankeformater og ekstra store fliseformater

Vinylgulvene fra ter Hürne er helt fri for de farlige Phthalater og kan genbruges 100 %. Det er et sundt og miljøvenligt produkt og passer perfekt til butikker, restauranter, kontorer eller hjem til privaten hvor der stilles store krav til slid og komfort. Det kræver ingen vedligeholdelse, hvilket er en stor fordel i vores travle hverdag. Design vinylgulvene er meget støjsvage, de fungerer perfekt med gulvvarme, har høj slidstyrke og nem, limfri montering.

 

Vinyl i ruller

Vinylens lukkede overflade, uden samlinger og sprækker gør, at den fuldt ud lever op til de krav der stilles i fx et moderne køkken.  Der er ingen sprækker hvor fedt og snavs kan gemme sig og den er utrolig let at rengøre. Den giver med sin bløde opbygning en virkelig god gang komfort. Vinylgulve lægges stadig flere og flere steder i hjemmet, også i entré og bryggers. 

Der er et bredt udvalg af mønstre og farver, så mulighederne er mange. Ønsker du fx vinyl monteret i et køkken kan der nemt laves en flot overgang til huset øvrige gulvbelægning med en enkel skinne.