Privatlivspolitik MT Gulve A/S

Når du henvender dig til MT Gulve A/S men henblik på køb af varer eller modtagelse af uforpligtende tilbud, har vi brug for følgende oplysninger om dig.

  1. Navn
  2. Adresse
  3. Telefonnummer
  4. Mailadresse
  5. evt. CVR-nr.

Vi foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere og fakturere en vare eller ydelse til dig samt fremsende uforpligtende tilbud. Fakturaer og tilbud vil altid blive fremsendt på den oplyste mailadresse. Dit telefonnummer benyttes som dit kundenummer. Dette gør, at vi hurtigt kan finde frem til dig og dit tidligere køb ved henvendelse.

Personoplysningerne registreres hos MT Gulve A/S og opbevares i 10 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer data i 10 år, så vi har mulighed for at yde service omkring eventuel supplering af gulv samt rådgivning om den tidligere opgave. Dette kan være aktuelt fx. i forbindelse med forsikringsskader.

Når vi indsamler dine personoplysninger sker det efter dit samtykke, da du selv afgiver informationerne til os. Dermed er du informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og de ansatte hos MT Gulve A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til MT Gulve A/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi benytter dig en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos MT Gulve A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MT Gulve A/S via e-mail info@mtgulve.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet. En eventuel indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan medføre, at vi ikke længere kan yde dig en aftalt service, og en indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan kun efterkommes i det omfang regnskabsloven ikke kræver at oplysningerne fortsat gemmes.