Luk vinduet op til en verden af muligheder

Vi servicerer både private og virksomheder

Vi måler, syr og monterer ligesom vi kan være behjælpelige med gardinvask af eksisterende gardiner. Vores gardinbus medbringer et stort sortiment af prøver og vi kommer gerne ud til dig og udregner tilbud på store som små opgaver

Vi samarbejder med de bedste leverandører

Det betyder, at du får den bedste kvalitet - og at vi hele tiden er på forkant med, hvad der rører sig af nye design og funktionelle løsninger.

Vælg den rigtige løsning

Når du skal vælge dine gardiner, er det vigtigt at du får den bedste vejledning, for at træffe den rigtige beslutning. Det kan variere meget fra bolig til bolig hvad den rigtige løsning er. Flere ting spiller en rolle i beslutningen såsom lysindfaldet i boligen, vinduets form, personlig smag og krav samt hvilken funktion løsningen skal opfylde. Det er ikke nødvendigvis sådan, at du skal have samme slags gardiner i alle rum. Man kan sagtens arbejde med flere løsninger og samtidig beholde den røde tråd igennem boligen.

Alt dette kan vores dygtige gardinsælgere hjælpe dig med.

Du kan til enhver tid ringe og aftale en tid, hvis du vil have besøg af gardinbussen, som er fuld af spændende prøver. Du kan også lave en aftale om, at besøge vores flotte showroom i Grindsted.

Du får fat i gardinafdelingen ved at ringe tlf. 2211 3351 eller skrive en besked her