Hvem er MT Gulve og Gardiner

MT Gulve havde sin opstart i Grindsted i år 2000 og har nu afdelinger i både Grindsted og Haderslev. Vi leverer og monterer over hele landet og har mange års erfaring indenfor både gardin -og gulvbranchen. Vi laver mange gode gulvløsninger hos vores private kunder men laver også rigtig mange store og spændende erhvervsopgaver, både med gulvbelægning, epoxy/diamantslibning og gardiner.

Vi samarbejder kun med de bedste leverandører og kan stå 100 % inde for de produkter vi sælger og monterer. Vi sætter alle en stor ære i at aflevere et flot resultat og vi er ikke tilfredse før du er, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi overtog i 2016 Jysk Plastbelægning i Billund. Det betyder, at vi nu også kan tilbyde diamantslibning samt epoxygulve, både til private, erhverv og landbrug. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Webshoppen www.ditgulv.dk er også en del af MT Gulve. Her har du mulighed for, at se nærmere på de enkelte produkter samt bestille gulve til levering.

Ditgulv har et mindre showroom i Aars, ligesom du kan se et større udvalg i både Grindsted og Haderslev.

Nøgleordene er service og rådgivning når du handler gulv hos os

Det er vigtigt for os at dit gulvprojekt bliver en succes. Vi er uddannede fagfolk med ca. 30 års erfaring inden for gulvbranchen og kan derfor garantere dig, at du vil få professionel og saglig rådgivning hver gang. Vi ved noget om det vi laver og vi ved hvad vi snakker om.

 

Besøg vores showroom og mærk kvaliteten

Vi kan tilbyde dig, at se gulvene i et af vores showrooms. Vi kommer gerne med gode tips til, hvordan monteringen gribes rigtigt an og er der ønske om, at vi skal stå for monteringen, så gør vi gerne det. Vores showroom er ikke bemandet på fuld tid, så ring til os på 7535 3350 (Grindsted) eller 2224 3351 (Haderslev) eller udfyld vores kontaktformular, så finder vi et tidspunkt der passer dig.